Reizen in bewust-zijn.

Reizen is bijzonder, gezond en leuk. Verwen jezelf en ga mee op reis. Reis mee naar een prachtige krachtplek en daarmee een reis met en naar jezelf en beleef jouw kracht. In een ontspannen sfeer en leer je nog meer mooie kanten van jezelf kennen, waardoor je kan groeien.Leef je dromen en volg de richting in je leven vanuit je diepste wensen. Als je dat doet, lijkt het alsof je leven vanzelf gaat, of je gedragen wordt. Kortom, geniet weken op bijzondere plekken met bijzondere mensen en dieren!


Ibiza is 1 van die bijzondere plekken waar dit kan. Met zijn bijzondere energie kunnen wensen en veranderingen snel en vanzelf gaan en kun je krachtig verder op je pad. De reizen:
  1. Ontdek jezelf weken:
    Zie Agenda voor data.
Azoren is een bijzondere groep eilanden in atlantische oceaan. Ga ook mee op avonturenreis in de natuur, met walvissen + dolfijnen. Genieten van de helende energie van Azoren? Meer info in de algemene brochure(klik).
We gaan naar Sao Miguel en Pico dit jaar.
Pico is nieuw in programma en bied veel wandel mogelijkheden en walvis "watching". Het eiland heeft een open energie en straalt rust uit.

Reisdata zie Agenda
Voor specifieke brochures klik op  Sao Miguel of  Pico.

Meer Info videos Azoren deel 1  


Hou me op de hoogte van reizen en data: Naam: Email: